Cursuri ONLINE - 2018

 
Platforma de cursuri ONLINE (NOU ! )
 
 

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România filiala Sălaj  începănd din data de 28.09.2018 pune la dispoziția membrilor săi cursuri de educație profesională continuă (EPC) exclusiv ONLINE !

Cursul declarat obligatoriu pentru toți asistenții medicali pentru anul 2018 este “Situații generatoare de malpraxis în exercitarea profesiei de asistent medical” prin Hotărârea nr.10/15.12.2017 emisă de Consiliul Județean Sălaj al O.A.M.G.M.A.M.R filiala Sălaj, iar costul  este 40 lei/persoană, se va achita cu Ordin de Plată pe care se va menționa “taxă curs on-line și nume/prenume cursant” în contul:

  • BCR Zalau                                        RO86 RNCB 0214 0281 4629 0001
  • RAIFFEISEN BANK ZALAU            RO14 RZBR 0000 0600 2035 6270

 sau la sediul filialei, plata cu cardul, restul cursurilor sunt gratuite.

Fiecare curs on-line are 15 credite EPC. Asistentii medicali care au absolvit cursul obligatoriu pot intra pe platformă fără să achite suma sus menționată, ei având deja o unitate de credit, ceea ce înseamnă posibilitatea de a absolvi un curs gratuit (1 unitate de credit = un curs).

Pasul 1

Achitați taxa de curs și faceți dovada plății la sediul filialei (pasul acesta NU este obligatoriu pentru cei care au cursul “Situații generatoare de malpraxis în exercitarea profesiei de asistent medical”.

Pasul 2

Accesați platforma de cursuri  de pe calculator, sau chiar de pe telefon sau tabletă, www.cursuri.oamr-salaj.ro  sau  AICI

Pasul 3

Din meniul principal alegeți CURSURI

Pasul 4: 

Din Catalogul de cursuri puteți selecta un curs și să citiți o scurtă descriere despre conținutul și obiectivele acestuia.

Pasul 5:  

Pentru a putea vizualiza cursul în întregime și să vă înscrieți, trebuie să fiți autentificat/ă. Apăsați butonul “INTRĂ ÎN CONT”

Pasul 6

Completați CNP-ul Dumneavoastră la “Nume utilizator” 

Pasul 7

Completați CNP-ul Dumneavoastră la “Parolă”

( Pentru toți membrii OAMGMAMR Sălaj au fost deja create conturile )

Pasul 8: 

Acum vă puteți înscrie la cursul dorit apăsând butonul “ ÎNSCRIE-TE LA ACEST CURS” după ce ați citit scurta descriere.

Pasul 9

După ce ați parcurs informațiile din curs aveți posibilitatea să dați testul de evaluare. Citiți cu atenție instrucțiunile după ce ați apăsat butonul “ DORESC SĂ ÎNCEP TESTUL DE EVALUARE” (NU sunteți restricționați de numărul de încercări și timp)

Cursul se consideră absolvit în momentul în care cursantul obține un punctaj de minim 70%, prin completarea chestionarului de evaluare.

Notă: Certificatul de curs se listează de fiecare persoană care a absolvit cursul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...