ANUNT - CURSURI ONLINE 2020

Platforma de cursuri ONLINE

- Curs OBLIGATORIU 2020 -

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) filiala Sălaj  începănd din data de 28.09.2018 pune la dispoziția membrilor săi cursuri de educație profesională continuă (EPC) exclusiv ONLINE !

SUPORTUL VITAL DE BAZĂ (BLS) (RESUSCITAREA CARDIO-PULMONARĂ DE BAZĂ – RCP) este cursul declarat obligatoriu pentru anul 2020 pentru asistenții medicali care își desfășoară activitatea în urmatoarele unități sanitare cu paturi: 

- Spitalul Județean de Urgență Zalău

- Spitalul Orășenesc Jibou

- Spitalul de Boli Cronice Crasna

- SC Nefromed SJ SRL

- Fundația "Acasa" Zalău

- SC Salvosan Ciobanca SRL

- Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj.

Asistenții medicali vor fi programați de către unitățile în cadrul cărora își desfășoară activitatea la proba practică, iar testul de finalizare a cursului se va da pe platforma on-line de cursuri de unde își vor putea lista certificatul de absolvire a cursului.

Important!!!

Asistenții medicali care nu au făcut partea practică la cursul de BLS și nu au fișă de evidență la partea practică NU pot finaliza cursul de pe platformă, certificatul se anulează!

Pentru asistenții medicali care profesează în alte unități sanitare, exceptând cele menționate mai sus, cursul de BLS va fi obligatoriu în anul 2021

Asistentii medicali din alte unitati sanitare, cabinete, farmacii, etc. si voluntari, anul acesta își vor alege de pe platforma on-line, cursuri care corespund specialității fiecăruia (generalist, radiologie, farmacie, laborator, etc.) pentru a totaliza un numar de 30 credite, obligatorii în fiecare an.

În situația în care asistenții  medicali vor repeta același curs cu anul precedent, cursul se va anula, vor pierde unitatea de credit, iar intrarea pe platforma de cursuri se va face la cerere.

Pe platformă veți găsi și cursuri pe alte specialități.

Fiecare curs on-line are 10 credite EPC.

 

    ACCESUL pe platforma de cursuri se face astfel:

    Pasul 1

         Accesați platforma de cursuri  de pe calculator, sau chiar de pe telefon sau tabletă, www.cursuri.oamr-salaj.ro sau  AICI

    Pasul 2

         Din meniul principal alegeți CURSURI

    Pasul 3:

         Din Catalogul de cursuri puteți selecta un curs și să citiți o scurtă descriere despre conținutul și obiectivele acestuia.

    Pasul 4:  

         Pentru a putea vizualiza cursul în întregime și să vă înscrieți, trebuie să fiți autentificat/ă. Apăsați butonul “INTRĂ ÎN CONT”

    Pasul 5

         Completați CNP-ul Dumneavoastră la “Nume utilizator” 

    Pasul 6

         Completați CNP-ul Dumneavoastră la “Parolă”

         ( Pentru toți membrii OAMGMAMR Sălaj au fost deja create conturile )

    Pasul 7:

         Acum vă puteți înscrie la cursul dorit apăsând butonul “ ÎNSCRIE-TE LA ACEST CURS” după ce ați citit scurta descriere.

    Pasul 8

         După ce ați parcurs informațiile din curs aveți posibilitatea să dați testul de evaluare. Citiți cu atenție instrucțiunile după ce ați apăsat butonul “ DORESC SĂ ÎNCEP TESTUL DE EVALUARE” (NU sunteți restricționați de numărul de încercări și timp)

Cursul se consideră absolvit în momentul în care cursantul obține un punctaj de minim 70%, prin completarea chestionarului de evaluare.

Notă: Certificatul de curs se listează de fiecare persoană care a absolvit cursul!

OAMGMAMR filiala Sălaj

Președinte

Mureșan Rodica Maria

 

 

...