CURSURI EMC - 2021

         

Anunt - CURSURI 2021

            Va anuntam ca incepand cu data de 20.05.2020, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a lansat  platforma națională de cursuri online!

           Aceste cursuri sunt disponibile gratuit pentru toți membrii organizației și întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa: https://emc.oamr.ro .

         Pe aceasta platforma va trebui sa va logati printr-un  cont personal de acces.

         Aspecte importante referitoare la desfașurarea cursurilor și creditele EMC:

         - Cursurile trebuie finalizate în 30 de zile de la data înscrierii. Se afișează în cadrul fiecărui curs un cronometru care arată fiecărui cursant cât timp mai are la dispozitie si, de asemenea, există un istoric detaliat cu privire la fiecare cont în parte.

         - Există cursuri pentru toate specializările: generalist, farmacie, radiologie, asistență dentară, nutriție și dietetică, etc.

         - În urma absolvirii cursurilor, creditele vi se introduc automat în Registrul Unic Național al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

 

         Asistenții medicali și moașele care au întrebări sau care întâmpină dificultăți în utilizarea platformei (creare de cont, resetare parola, mod de acces/parcurgere cursuri, etc.), pot accesa cu ușurință modulul pentru sprijin tehnic care îi va îndruma cu eficiență și rapiditate către soluționarea problemei întâmpinate, vezi https://emc.oamr.ro/suport .

 

 

 

 

...